Nyheter

Person påkörd av buss – allvarligt skadad

Nyheter Larm inkom till SOS klockan 12.51 att en person blivit påkörd vid norra övergången, vid Lagastigen, i Värnamo. Texten uppdaterad

Arkivfoto

Uppdaterad kl 14.50:

En person ska ha blivit påkörd av en buss och har förts med ambulans till sjukhus.

En av länstrafikens bussar körde på en kvinna vid övergångsstället. Kvinnan skadades allvarligt. OBS. Detta är en av Länstrafikens bussar som passerade olyckplatsen efter olyckan.

 Personen som blev påkörd är allvarligt skadad och läget är kritiskt.

Taggar

Dela


8 reaktioner på Person påkörd av buss – allvarligt skadad

Inte konstigt det händer man kör under tidspress man har en gps som säger om man ligger efter eller före i tidschemat ofta ligger man efter och då blir man pressad köra fortare har kört hos Karlsson buss så jag vet hur det funkar helt horibelt att det får vara så här

Alla har sin del i trafiken och att visa vett är väl ändå viktigare än vem som egentligen har lagen på sin sida. Vare sig du går, cyklar, kör bil eller åker skateboard så är det inte svårare än att sakta ner och vara uppmärksam på trafiken runt omkring sig. Det gäller alla, även om varken bilister, cyklister eller fotgängare i Värnamo verkar fatta det. Huvudsaken är att man har rätt, inte att man kommer hem helskinnad, eller hur var det nu?

Konstigt att det inte händer fler olyckor med tanke på vissa chaufföres körsätt. Ligger tätt i röven på bilar och tvärnitar.

Ja så som bussarna kör så är det konstigt att det inte händer fler olyckor..dom tror dom äger stan.

Utan att veta något om hur olyckan gick till så är det lurigt vid övergångsställen …för när man cyklar har man INTE företräde.

Tror du ska läsa på lite regler. De flesta rondeller jag har sett i stan har cykelbana också. Då är det fordonet som kör ur rondellen som har väjningsplikt mot cyklisten och inte tvärtom. Vet dock inte som det var på väg in eller ur rondellen vid denna olyckan.

Du, som har fel Älgaskrället. I Rondeller har cyklister företräde i nästan 99% av fallen.

Kommentarsfunktionen är stängd